ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης: «Δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει στον 2ο όροφο του σχολείου»

«Έχω μόνο μία ράμπα στο κάτω μέρος στο προαύλιο για να ανεβαίνω στο κυρίως κτίριο»

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης: «Δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει στον 2ο όροφο του σχολείου»

Ο μικρός Γιαννάκης ο οποίος ήταν επίτιμος καλεσμένος του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι και την κατάκτηση Conference League, συγκλονίζει περιγράφοντας τις δυσκολίες που έχει στο σχολείο του, λόγω της αναπηρίας του και των υποδομών που δεν υπάρχουν.

«Έχω μόνο μία ράμπα στο κάτω μέρος στο προαύλιο για να ανεβαίνω στο κυρίως κτίριο, στο κυλικείο και στις αίθουσες που είναι εκεί, αλλά έχουμε ένα δεύτερο όροφο που κάνουμε πληροφορική και γεωγραφία και δεν μπορώ να πάω. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνήθως πρέπει να φωνάζω κάποιον δικό μου για να με ανεβάζει. Οι καθηγητές με ρωτάνε “γιατί δεν ανεβαίνεις επάνω;” και τους λέω πολύ απλά ότι δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει» εξομολογήθηκε ο μικρός Γιαννάκης σε τηλεοπτική εκπομπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.