ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκλονίζει η 29χρονη μητέρα 3 παιδιών: «Με κλείδωσαν μέσα για να με βιάσουν»

Τη φρίκη που έζησε το πρωί της Κυριακής στα Πατήσια περιγράφει η άτυχη η 29χρονη

Συγκλονίζει η 29χρονη μητέρα 3 παιδιών: «Με κλείδωσαν μέσα για να με βιάσουν»

Τις τραγικές στιγμές που έζησε το πρωί της Κυριακής περιγράφει η 29χρονη κοπέλα από την Αλγερία, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από έναν 36χρονο άνδρα από την Γουινέα μπροστά στα μάτια της 42χρονης Βουλγάρας συντρόφου του, στο διαμέρισμά τους στα Πατήσια.

«Τον άνδρα δεν τον γνώριζα. Η πρώτη φορά που τον είδα είναι όταν μπήκα μέσα στο σπίτι τους. Τη γυναίκα την ήξερα από πιο παλιά αλλά δεν είχαμε πολλές σχέσεις. Με κάλεσε στο σπίτι γιατί μου είπε πως πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σημαντικό. Έτσι πήγα εκεί. Όταν μπήκα στο διαμέρισμα ήταν αυτή εκεί και ο σύντροφός της. Μιλήσαμε λίγο γενικά και μετά αυτή μου είπε πως θέλουν να κάνουν έρωτα μαζί μου. Και οι δύο. Εγώ αρνήθηκα και τους είπα πως θέλω να φύγω. Τότε, έκλεισαν και κλείδωσαν την πόρτα του σπιτιού», ανέφερε το θύμα του βιασμού.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, τρομοκρατήθηκε και παρακαλούσε το ζευγάρι να την αφήσουν να φύγει. Αντ’ αυτού, όμως, ο 36χρονος την άρπαξε και τη βίασε μπροστά στα μάτια της 42χρονης συντρόφου του, η οποία παρακολουθούσε άπραγη.

«Τους φώναζα ‘αφήστε με να φύγω, έχω τρία παιδιά, αφήστε με’ αλλά δεν με άφηναν. Αυτός με πήρε και με βίασε μέσα στο δωμάτιο. Αυτή δεν έκανε τίποτα. Φώναζα, άρχισα να σπάω πράγματα μέσα στο σπίτι και έλεγα ‘βοήθεια’ αλλά και πάλι δεν με άφηναν», εξήγησε η 29χρονη γυναίκα από την Αλγερία, η οποία είδε τον εφιάλτη της να παίρνει τέλος μόλις εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

«Φώναζα αλλά δεν με άκουγε κανείς. Σταμάτησαν μόλις ήρθε η αστυνομία», πρόσθεσε η 29χρονη την οποία αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου να τους κάνει νοήματα και να τους φωνάζει στα Αγγλικά για να τη σώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι, το ζευγάρι των αλλοδαπών με απόλυτη ψυχραιμία επιχείρησαν να τους πείσουν ότι οι φωνές οφείλονταν σε τσακωμό για να τους «ρίξουν στάχτη στα μάτια» πιστεύοντας ότι θα αποχωρήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.