ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Συγκλονίζει η μητέρα της Ε.Τοπαλούδη: Δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία της – «Πού να ήξερα;» (φωτό)

«Οι βιαστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο»

Συγκλονίζει η μητέρα της Ε.Τοπαλούδη: Δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία της – «Πού να ήξερα;» (φωτό)

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με ανάρτηση στα social media.

Με αφορμή την προσφυγή στον Άρειο Πάγο από τους καταδικασθέντες για τον βιασμό και τη δολοφονίας της Ελένης , η Κούλα Αρμουτίδου θυμάται την τελευταία φωτογραφία της αδικοχαμένης κόρης της.

Η φωτογραφία της φοιτήτριας είναι από τον Αύγουστο του 2018 και συνοδεύεται από ένα μακροσκελές κείμενο.

«Αύγουστος του 2018. Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Πού να ήξερα, μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία» αναφέρει η τραγική μητέρα και αναφέρει στην ανάρτηση μεταξύ άλλων τα εξής:

«Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στραγγαλιστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου, γιατί να μην το κάνουν; Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6000 ευρώ. Πού θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί; Γιατί; Γιατί;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.