ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συγκλονίζει ο Α.Παπαργυρόπουλος για τον Σ.Κακέτση: «Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει»

«Όταν έκλεισε τα μαγαζιά, έπεσε σε μελαγχολία»

Συγκλονίζει ο Α.Παπαργυρόπουλος για τον Σ.Κακέτση: «Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει»

Ο Στηβ Κακέτσης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Ο γνωστός επιχειρηματίας, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, μίλησε για τον φίλο του που έφυγε από τη ζωή.

«Χάσαμε τον φίλο μας και εγώ και εσύ. Τον περιγράψατε τόσο καλά τον Στηβ που δεν ξέρω και εγώ τι να προσθέσω. Τατιάνα, ο Στηβ έχει πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια. Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει.

Έκλεισε και τα παράθυρα, δεν τα άνοιγε. Όταν έκλεισε τα μαγαζιά, έπεσε σε μελαγχολία. Δεν ήθελε να βγει έξω. Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε έξω από το σπίτι, είχε απομονωθεί εκεί μέσα. Τον γνώρισα την δεκαετία του ’70 στην Αμερική», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τότε που έχασε τα μαγαζιά δεν ήταν ο Στηβ Κακέτσης που ξέραμε. Το άντεξε και πάντα μας έλεγε ότι κάνει υπομονή για το παιδί του. Δεν ήθελε να έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Την Κατιάνα Μπαλανίκα δεν την ξεπέρασε ποτέ. Πάντα τού στάθηκε στις άσχημες στιγμές του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.