
Στη σύλληψη μιας αλλοδαπής προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (13/02) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα αυτή προσπάθησε να εισάγει μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Η ίδια είναι μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας.
Αξίζει να αναφερθεί πως εντοπίστηκε στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, προερχόμενη από χώρα του εξωτερικού, έχοντας κρύψει τα ναρκωτικά σε δύο αποσκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
«Από την συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2025, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, γυναίκα, η οποία κατείχε μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Πρόκειται για μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) στη χώρα μας, μέσω του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.
Η σύλληψή της κατηγορούμενης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου ύστερα από ανάλυση στοιχείων και δημιουργία «προφίλ» ατόμων (profiling), κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, προερχόμενη από χώρα του εξωτερικού.
Ειδικότερα, κατελήφθη να κατέχει συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) συνολικού μικτού βάρους -26- κιλών και -400- γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει εντός δύο (2) αποσκευών. Επιπλέον, κατασχέθηκαν -195- ευρώ και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».
Δείτε το βίντεο της «πραμάτειας»:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.