ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεργάτιδα Μίκη Θεοδωράκη: Αστυνομία και κλητήρας στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για την έξωση

Για χρέος 15.000 ευρώ 

Συνεργάτιδα Μίκη Θεοδωράκη: Αστυνομία και κλητήρας στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για την έξωση

Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας (11.7.2022) έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, που υπήρξε στενή συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη επί χρόνια, καθώς σήμερα είχε προγραμματιστεί η έξωση για χρέος 15.000 ευρώ. 

Έξω από την πολυκατοικία που ζει η συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη έφτασε το πρωί ο δικαστικός κλητήρας, ο οποίος με τη βοήθεια της αστυνομίας και κλειδαρά ζήτησε να εισέλθει στο σπίτι της δημοσιογράφου και να προχωρήσει στην κατάσχεση.

Ωστόσο, τόσο η ίδια όσο και άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί για να αποτρέψουν την έξωση αρνούνταν να φύγουν από το σημείο με τη δημοσιογράφο να αναφέρει πως δεν πρόκειται να παραδώσει τα κλειδιά.

Μάλιστα, η κ. Κολοβού ζήτησε από τον υπεύθυνο αστυνομικό να μεταφέρει το αίτημά της η κατάσχεση να παραταθεί για διάστημα 3-4 μηνών. Η δημοσιογράφος σημείωσε πως «κι μόνη μου να είμαι, δεν θα πάρουν τα κλειδιά, δεν θα ανοίξω».

Ανεστάλη προσωρινά η έξωση

Με δικαστική παρέμβαση ανεστάλη προσωρινά η έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού. Κόσμος αλληλέγγυος είχε μαζευτεί από το πρωί εξω από το σπίτι της δημοσιογράφου.

Πρόκειται για τη μοναδική, πρώτη κατοικία της η οποία βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ. Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή αναστολή μέχρι να εκδικαστεί στις 29 Ιουλίου το αίτημα ανακοπής που έχει κατατεθεί.

Το βράδυ της Κυριακής είχε κάνει μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook αναφέροντας τα εξής:

«Δευτέρα αύριο. Η Δευτέρα είναι η μέρα με τις περισσότερες αυτοκτονίες παγκοσμίως. Είναι επίσης η ημέρα που τα ζόμπι, oi βρικόλακες και λοιπά horror τέρατα, ξυπνάνε από τον Σαββατοκύριακο λήθαργό τους και ζητάνε να πιουν αίμα. Στην προκείμενη περίπτωση θα έλθουν στο σπίτι μου για να το …πάρουν!

Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με “μοχθηρή” πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικού δικαίου, το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές “συναλλαγές” που κάνουν μαζί…

Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται…. Λοιπόν κύριε Α. ελάτε, με το δούλο σας, τον αποτυχημένο κλητήρα , σας περιμένουμε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε σε ετοιμότητα όλοι εδώ, όλοι μαζί, η γειτονιά , οι συνάδελφοι με τις κάμερες τα ΜΜΕ και πλήθος αγωνιστικές συλλογικότητες (τις ξέρετε άλλωστε) που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Α και μια συμβουλή: για να κάνετε περισσότερο εφε, ελάτε με καναδυο διμοιρίες ΜΑΤ, γράφουν καλύτερα στην κάμερα, ξέρετε εσείς…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.