Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Συνεχίζονται τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στις 7 Φεβρουαρίου -«Να σταματήσει η συγκάλυψη του εγκλήματος»

Να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες!

Συνεχίζονται τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στις 7 Φεβρουαρίου -«Να σταματήσει η συγκάλυψη του εγκλήματος»

Η λαϊκή οργή ολοένα και αυξάνεται με τους φοιτητές και μαθητές της χώρας να συνεχίζουν τα συλλαλητήρια με κεντρικό αίτημα να μην υπάρξει συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών, καλώντας τον κόσμο την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή του το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών αναφέρει μεταξύ άλλων πως:

«Οι συγκλονιστικές συγκεντρώσεις του λαού, της νεολαίας, των Φοιτητικών Συλλόγων, των εργατικών σωματείων σε όλη τη χώρα έδειξαν την οργή μας απέναντι στην πολιτική των κερδών που γεννά και συγκαλύπτει εγκλήματα».

«Απαιτούμε:
· Να σταματήσει η συγκάλυψη του εγκλήματος, όλα τα στο φως! Nα διερευνηθούν τα αίτια της σύγκρουσης και της έκρηξης.

Να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες!
· Να μην ζήσουμε νέα Τέμπη! Να δοθεί χρηματοδότηση για να παρθούν άμεσα μέτρα για την ασφάλεια των υποδομών και της λειτουργίας των Πανεπιστημίων, των Φοιτητικών Εστιών, των Μέσων Μαζικής μεταφοράς που καθημερινά χρησιμοποιούμε χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες!

Όλοι και όλες
στο Φοιτητικό Μαθητικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Φλεβάρη στις 12:00 στα Προπύλαια (Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο)
Στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή 28 Φλεβάρη, ημέρα που συμπληρώνονται 2 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.