ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες: Έκλεισαν την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών

Τα αιτήματα από το μπλόκο του Πλατύκαμπου

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες: Έκλεισαν την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών

Οι αγρότες, το απόγευμα του Σαββάτου (10/2) και λίγα 24ωρα πριν την συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, έκλεισαν την παλαία Εθνική Οδό Αθηνών -Πατρών, στο ύψος του Αιγίου.

Πρόκειται για συμβολικό αποκλεισμό, διάρκειας περίπου μιας ώρας.

Δεν επιθυμούν να κλιμακώσουν περαιτέρω τις κινητοποιήσεις τους, αναμένοντας την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την Τρίτη.

Από εκεί κι έπειτα, δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις, εφόσον δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Το μεσημέρι αγρότες του Αγρινίου σε συνεργασία με συναδελφους τους απο την Αχαΐας ανοιξαν τα διόδια της γέφυρας Ρίου -Αντιρίου

Συμβολικό αποκλεισμό στον κόμβο Στρυμονικού, πραγματοποίησαν αγρότες των Σερρών.

Αλλοι συναδελφοί του απέκλεισαν τις Καστανιές Έβρου.

Ανυποχώρητοι δηλώνουν και οι αγρότες από το μπλόκο του Πλατύκαμπου, εξετάζοντας τις μορφές των κινητοποίησεων τους δύο ημέρες πριν την συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Σε κάθε περίπτωση, οι δράσεις τους πλέον πραγματοποιούνται εντός των πόλεων και οι αποκλεισμοί των οδικών αρτυριών είναι σύντομοι σε χρονικό διάστημα.

Οι Θεσσαλοί αγρότες αναμένουν κάτι περισσότερο όσον αφορά τις παροχές στο ρεύμα και το αγροτικό πετρέλαιο, ακόμη κι αν αυτό πραγματοποιηθεί κάποιους μήνες αργότερα.

Παράλληλα επιθυμούν να ξεκαθαριστεί το πότε θα δοθούν οι αποζημιώσεις για την κακοκαιρία Daniel και σε τί ύψος θα κυμανθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένου του ότι, σύσσωμοι αγρότες μιλούν για κλιμάκωση εφόσον τα αιτήματα δεν ικανοποιηθούν, δεν μπορεί να αποκλειστεί η κάθοδός τους στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.