ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης – Αυτή την ώρα η κηδεία του 11χρονου γιου του (φωτο)

Ο 11χρονος Χρήστος βρέθηκε νεκρός δίπλα σε μια σημαδούρα στους Φούρνους όπου παραθέριζε

Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης – Αυτή την ώρα η κηδεία του 11χρονου γιου του (φωτο)

Στο νεκροταφείο της Καλλιθέας πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του 11χρονου Χρήστου, του γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στους Φούρνους.

Τραγική φιγούρα ο ηθοποιός ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στην εκκλησία του κοιμητηρίου της Καλλιθέας

#038;t=4s

8544154

8744862

8737332

8737332

10057634

9867106

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εδώ γιατί είναι ένα τόσο τραγικό γεγονός που δεν μπορεί να το διαχειριστεί κανείς»

Ο 11χρονος Χρήστος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και αφού για ώρες τον αναζητούσαν οι δικοί του άνθρωποι αλλά και κάτοικοι του νησιού.

Το άτυχο αγόρι εντόπισε πρώτος ένας περαστικός εντόπισε που είδε το άψυχο κορμί του στη θάλασσα, δίπλα σε μία σημαδούρα στο καινούργιο λιμανάκι του νησιού.

Ο δήμαρχος Φούρνων, Δημήτρης Καρύδης περιέγραψε τις δραματικές στιγμές: «Το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, δυστυχώς τον Χρήστο μας τον βρήκαμε πνιγμένο. Το παιδί μάλλον πνίγηκε, το πήρε ο αέρας καθώς είχε θαλασσοταραχή. Η σημαδούρα ήταν 50 μέτρα από την στεριά, αν κινδύνευε θα μπορούσε να φωνάξει. Δυστυχώς κανένας δεν τον πήρε χαμπάρι»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στη Σάμο όπου πραγματοποιήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, έδειξε ότι ο θάνατος του 11χρονου Χρήστου προήλθε από πνιγμό. Ωστόσο περισσότερα στοιχεία αναμένονται από τις περαιτέρω τοξικολογικές ξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.