
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού Σιναράδες στην Κέρκυρα, εξαιτίας της έλλειψης νερού.
Μέχρι σήμερα (01/03) συμπληρώνονται έντεκα ημέρες που οι κάτοικοι στο χωριό αυτό, είναι χωρίς νερό, όπως καταγγέλουν οι ίδιοι.
Σύμφωνα με καταγγελίες που μεταδίδει το corfutvnews.gr, το χωριό είναι χωρίς νερό για περίπου μια εβδομάδα, γεγονός που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Α. Μάζη επεσήμανε ότι υπάρχει πρόβλημα με την αντλία στον Άγιο Ανδρέα και η ΔΕΥΑΚ θα προχωρήσει στην αντικατάσταση της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.