ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέμπη: Ο επιζών του πρώτου βαγονιού θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα

Τι ανέφερε ο νομικός του εκπρόσωπος Λουκάς Αποστολίδης

Τέμπη: Ο επιζών του πρώτου βαγονιού θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα

Σε εγχείρηση θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα ο 21χρονος Γεράσιμος ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αυτό έκανε γνωστό ο νομικός του εκπρόσωπος του Λουκάς Αποστολίδης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών από τον εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Αποστολίδης τόνισε ότι  θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ειδικής πραγματογνωμοσύνης που διέταξε η αρμόδια ανακριτική καθώς, όπως αναφέρει το larissanet.gr εκκρεμεί ακόμη η ταυτοποίηση του 57ου θύματος. «Πρώτων να δούμε τι πορίσματα υπάρχουν από την τελευταία πραγματογνωμοσύνη, η οποία έχει δύο σκοπούς: να μάθουμε ποιος ήταν ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων, εάν δηλαδή υπάρχουν και άλλα θύματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και δεύτερον να ταυτοποιηθούν τα όποια ευρήματα από ανθρώπινο ίχνος – αν ανήκουν στα θύματα ή σε άλλους» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αποστολίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης ανέφερε, πως θα θέσει το θέμα της εύρεσης κατάλληλου χώρου για τη δίκη η οποία όπως είπε δεν θα αργήσει να έρθει καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το στάδιο των καταθέσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.