ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τέσσερα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη: Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν – Δείτε φωτογραφίες

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποιο σοβαρό περιστατικό

Τέσσερα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη: Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν – Δείτε φωτογραφίες

Η ξαφνική νεροποντή που «χτύπησε» τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης (10/8) οδήγησε στη διακοπή του ρεύματος, σε τέσσερα τροχαία ατυχήματα και στον τραυματισμό πέντε ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τη μιάμιση το μεσημέρι, νταλίκα «δίπλωσε» στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος των διοδίων Ωραιοκάστρου, κλείνοντας τις δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας. Στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία διευκολύνοντας τη διέλευση των οχημάτων.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στην έξοδο του αεροδρομίου «Μακεδονία», όταν τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τρία άτομα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε μέσα στην πόλη, στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη με Λαμπράκη, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη με Λαμπράκη:

Τροχαίο σημειώθηκε και στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Ευκαρπίας όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποιο σοβαρό περιστατικό, ενώ υπήρξε διακοπή ρεύματος σε περιοχή του κέντρου για περίπου μιάμιση ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.