ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θάσος: Τραυματίστηκαν δύο άτομα από βουτιές στην «Γκιόλα»

Πρόκειται για έναν 53χρονο και έναν 41χρονο οι οποίοι χτύπησαν το κεφάλι τους βουτώντας από τα 2 μέτρα

Θάσος: Τραυματίστηκαν δύο άτομα από βουτιές στην «Γκιόλα»

Δύο τραυματισμοί, μέσα σε 24 ώρες, σημειώθηκαν έπειτα από βουτιά στην Γκιόλα στη Θάσο.

Χθες το απόγευμα το Λιμενικό ενημερώθηκε για 53χρονο αλλοδαπό, ο οποίος πραγματοποίησε βουτιά από ύψος στο φυσικό σχηματισμό “πισίνας” στο βράχο με την ονομασία “ΓΚΙΟΛA”, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι. Ο

άτυχος άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, οπού του έγινε συρραφή του τραύματος, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για περαιτέρω διαγνωστικό έλεγχο.

Την Τετάρτη είχε σημειωθεί ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό, όταν ένας 41χρονος έκανε βουτιά από ύψος 2 μέτρων στην Γκιόλα, με συνέπεια να τραυματιστεί κεφάλι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον πήγε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Στη συνέχεια, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τελικά κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.