ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεία εμφανίστηκε στο γάμο της ανιψιάς της με ολόλευκο φόρεμα – «Της έριξα κόκκινο κρασί»

Η θεία αρέσκεται στο να προκαλεί οικογενειακά δράματα

Θεία εμφανίστηκε στο γάμο της ανιψιάς της με ολόλευκο φόρεμα – «Της έριξα κόκκινο κρασί»

Σχεδόν πάντα στους γάμους υπάρχει ένας συγγενής που του αρέσει να προκαλεί προβλήματα.

Αυτό συνέβη και με μία θεία, η οποία αποφάσισε να πάει στον γάμο της ανιψιάς της με λευκό φόρεμα, όπως και η νύφη.

Μία γυναίκα ανέφερε στον ιστότοπο Reddit ότι έγινε κουμπάρα στον γάμο της αγαπημένης ξαδέρφης της και έπαθε σοκ όταν είδε την θεία τους να φοράει κατάλευκο φόρεμα.

Σε όλη την διάρκεια της δεξίωσης «κυνηγούσε» την θεία

Η νύφη κάλεσε στον γάμο όλα τα μέλη της οικογένειας τους και μία θεία, η οποία σχεδόν πάντα δημιουργεί οικογενειακά δράματα. Η θεία έφτασε νωρίς στο γάμο και άφησε τους πάντες άφωνους αφού επέλεξε να φορέσει ολόλευκο φόρεμα με αποτέλεσμα να θυμίζει νύφη.

«Ήμουν η κουμπάρα και ρώτησα την ξαδέρφη μου αν έπρεπε να την διώξω. Αλλά εκείνη είπε ότι γκρίζαρε αρκετά το λευκό της (σ.σ. θείας) και να το αφήσω να περάσει έτσι», ανέφερε η γυναίκα.

Ωστόσο εξήγησε ότι η νύφη της ζήτησε να κάνει ό,τι μπορεί για να μην δημιουργήσει άλλα προβλήματα η περίεργη θεία. «Με παρακάλεσε όμως να κάνω ό,τι μπορώ για να αποτρέψω τυχόν ξεσπάσματα ή δράματα, οπότε ήμουν σε εγρήγορση», σημείωσε η γυναίκα.

Σε όλη την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης κυνηγούσε την θεία και έσβηνε τις «φωτιές» που άναβε. Μάλιστα ανέφερε ότι έκανε αρκετές συζητήσεις με την θεία τους και της ζητούσε να σταματήσει να προκαλεί δράματα. Η θεία, όμως, συνέχιζε ακάθεκτη και γελούσε στα μούτρα της.

Όλα ξέφυγαν από τον έλεγχο όταν η θεία ήρθε αντιμέτωπη με τον ομοφυλόφιλο κολλητό της νύφης. «Του είπε ότι λυπάται που πρέπει να μισεί τόσο πολύ τον εαυτό του για να αμαρτάνει τόσο απροκάλυπτα», εξομολογήθηκε η κουμπάρα.

«Της έριξα κόκκινο κρασί»

Η θεία της συνέχισε να τον προσβάλλει και αναγκάστηκε να επέμβει γιατί ήξερε ότι ο κολλητός της νύφης δεν είχε υπομονή σε τέτοια ζητήματα και ήταν πιθανόν να εκνευριστεί και να κάνει σκηνή.

Για να «εξουδετερώσει» την θεία, λοιπόν, έριξε επίτηδες ένα ποτήρι με κόκκινο κρασί πάνω στο ολόλευκο φόρεμα της θείας. «Δεν προσποιήθηκα καν ότι σκόνταψα. Τότε είπα: ‘Ω Θεέ μου, συγγνώμη. Ας σε καθαρίσουμε’. Και την πήγα στο πίσω μέρος και την έβρισα», είπε η γυναίκα.

Τελικά, η θεία της κατέληξε να φύγει και ένιωσε ότι αυτό που έκανε για να σταματήσει την απαίσια συμπεριφορά της ήταν λογικό και φυσιολογικό. Προσφέρθηκε επίσης να πληρώσει για να αντικαταστήσει το φόρεμα που κατέστρεψε χωρίς καν να της το ζητήσει η θεία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια η μητέρα της κουμπάρας και ολόκληρη η οικογένεια είναι πολύ ενοχλημένη με το «ατύχημα» με το κρασί και τα έχουν βάλει με την γυναίκα. Όπως ανέφερε εκείνη, βέβαια, δεν την πειράζει καθόλου αλλά προσπαθεί πλέον να τους αποφεύγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.