ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θερμή υποδοχή για τον πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας

«Τέτοια αγκαλιά αγάπης δεν έχουμε συναντήσει πουθενά»

Θερμή υποδοχή για τον πρίγκιπα Νικόλαο και  την Τατιάνα Μπλάτνικ στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία και τον Μύτικα. Δήλωσαν συγκινημένοι από την υποδοχή και φωτογραφήθηκαν με όσους τους πλησίαζαν…

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκαν στην τελετή λήξης του «Αυθεντικού Γαλάζιου» που διοργανώθηκε στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

Έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Κόσμος που τους είδε άρχισε να τους πλησιάζει και το ζευγάρι δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν για μια φωτογραφία. Συμμετείχαν στις απονομές με τον γιο του τελευταίου βασιλιά στην Ελλάδα, να μιλά συγκινημένος για την θερμή υποδοχή που δέχτηκε.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι τέτοια αγκαλιά αγάπης δεν έχουμε συναντήσει πουθενά. Η σύζυγός μου και εγώ αισθανόμαστε ότι είστε μια οικογένεια δικιά μας, αισθανόμαστε ότι είμαστε ντόπιοι που έρχονται ξανά μετά από πολλά χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος.

Ο Τατιάνα Μπλάτνικ αρκέστηκε να πει στα ελληνικά: «ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία σας». Δείτε περισσότερα στο βίντεο του nafpaktianews.gr…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.