ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ νεαρών για μία θέση πάρκινγκ

Το περιστατικό συνέβη την Πρωτοχρονιά

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ νεαρών για μία θέση πάρκινγκ

Νεαροί ενεπλάκησαν σε περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πρωτοχρονιάς, με τρία άτομα μάλιστα να καταλήγουν στο νοσοκομείο για μία… θέση στάθμευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το πρωί της Πρωτοχρονιάς στην οδό Έβρου στην περιοχή των Συκεών, όταν η παρέα των πέντε ατόμων (23 έως 32 ετών) ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με δύο νεαρά άτομα επειδή τους ενοχλούσε η θέση που είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους. Μάλιστα, το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί, αφού η παρέα των «πέντε», ανάμεσά τους και μια γυναίκα 30 ετών, επιτέθηκαν στους δύο νεαρούς και τους ξυλοκόπησαν άγρια στη μέση του δρόμου.

Θύμα της επίθεσης έπεσε και ο 53χρονος πατέρας του ενός θύματος που άκουσε της φωνές και κατέβηκε να βοηθήσει, όμως η παρέα των «πέντε» του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος.

Τα θύματα της άγριας επίθεσης χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ενώ οι δράστες, δύο αλβανικής καταγωγής και τρεις Έλληνες, συνελήφθησαν και εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή. Το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όμως η υπόθεση αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ένας από τους «πέντε» υπέβαλε και εκείνος μήνυση στα θύματα, 23 και 24 ετών και στον 53χρονο, για εξύβριση και απειλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.