ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Από την Τετάρτη οι αιτήσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για τη νέα χρονιά

Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν δυναμικότητα 960 παιδιών και 120 βρεφών

Θεσσαλονίκη: Από την Τετάρτη οι αιτήσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για τη νέα χρονιά

Με χρώματα, μελωδίες και χαμόγελα, γέμισε ο αύλειος χώρος του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, στη μεγάλη γιορτή των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Θεσσαλονίκης, αφιερωμένη στη μητέρα. Εκατοντάδες παιδιά και γονείς απόλαυσαν τις κατασκευές των παιδιών και τα τρυφερά τους μηνύματα για τη μητέρα.

«Έχουμε το ωραιότερο κοινό που μπορούμε να έχουμε εδώ στο Δημαρχείο. Όλα αυτά τα παιδιά, που μας δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλο τον χρόνο και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά γιατί αυτά είναι το μέλλον. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς, τις γιαγιάδες, τους παππούδες και τις παιδαγωγούς που τα φροντίζουν καθημερινά με αγάπη», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς

«Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και τους καλούμε να πράξουν το ίδιο και τη νέα χρονιά», είπε από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ιωάννα Κοσμοπούλου, και υπενθύμισε ότι την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου ξεκινούν οι αιτήσεις και «οι 15 παιδικοί σταθμοί του δήμου Θεσσαλονίκης, με εξαιρετικό προσωπικό, υποδομές, προσεγμένο φαγητό και φροντίδα, θα υποδεχτούν και πάλι τα παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν δυναμικότητα 960 παιδιών και 120 βρεφών και γίνεται προσπάθεια για την αύξηση των θέσεων βρεφών προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότερες οικογένειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.