ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: «Είχαν καταρρεύσει όλα τα ζωτικά της συστήματα» λέει ο γιατρός που έσωσε την 39χρονη από το δάγκωμα οχιάς

«Η ασθενής ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση»

Θεσσαλονίκη: «Είχαν καταρρεύσει όλα τα ζωτικά της συστήματα» λέει ο γιατρός που έσωσε την 39χρονη από το δάγκωμα οχιάς

Ο Γιάννης Δαλακάκης περιέγραψε τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να σώσουν τη ζωή της 39χρονης που δαγκώθηκε από οχιά στη Θεσσαλονίκη.

Ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης του ΕΚΑΒ δήλωσε στην κάμερα του ALPHA ότι η κατάσταση της 39χρονης ήταν εξαιρετικά κρίσιμα όταν την ανέλαβαν.

«Πάρα πολύ συγκινητικές και δραματικές οι στιγμές, καθώς μέσα σε πολύ λίγα λεπτά υπήρχε άμεσος κίνδυνος για την ζωή. Η ασθενής ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση καθώς είχαν καταρρεύσει όλα της τα ζωτικά συστήματα. Κληθήκαμε να την διασωληνώσουμε και να τη μεταφέρουμε στο νοσοκομείο Παπανικολάου».

«Είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα έφτανε στο νοσοκομείο. Χάρη σε αυτά η Κωνσταντίνα είναι μαζί μας σήμερα και βρίσκεται μαζί μας σήμερα», ανέφερε έπειτα

«Αν δεν υπήρχε το ΕΚΑΒ, δεν θα υπήρχα σήμερα»

Μετά από περίπου τέσσερις μήνες, η Κωνσταντίνα εξιστόρησε τα όσα έζησε εκείνη τη μέρα και ευχαριστεί θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ που της έσωσαν τη ζωή, όπως τονίζει. «Πήγα να απεγκλωβίσω το ζώο από το σχολείο. Κατά την επιχείρησή μου και με έναν λίγο λάθος χειρισμό δικό μου, δέχθηκα ένα δάγκωμα το οποίο με έφερε σε μία δύσκολη κατάσταση» περιγράφει η 39χρονη ερπετολόγος. «Εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν αντιλήφθηκα τίποτα» πρόσθεσε. «Ζήτησα από τον δάσκαλο του σχολείου να έρθει σε άμεση επικοινωνία με το ΕΚΑΒ γιατί ένιωσα ότι ήταν μία δύσκολη κατάσταση», εξηγεί η Κωνσταντίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να ευχαριστήσω και να τονίσω τη σημαντικότητα της ύπαρξης του ΕΚΑΒ» ανέφερε, ενώ συγκλόνισε με το μήνυμά της λέγοντας ότι «αν δεν υπήρχε το ΕΚΑΒ, εγώ δεν θα υπήρχα, δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή εδώ και δεν θα έκανα το βίντεο». Κλείνοντας, ευχαρίστησε το ΕΚΑΒ και το προσωπικό για την άμεση και σωτήρια επέμβαση. «Αν με ρωτούσε κανείς, “Κωνσταντίνα, τι είναι για σένα το ΕΚΑΒ;” θα έλεγα “μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.