
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με καταγγελία μητέρας, 17χρονη με αναπηρία παρέμεινε για περίπου δύο ώρες μέσα σε λεωφορείο κέντρου ημερήσιας φροντίδας.
Η υπόθεση αφορά κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το οποίο χρησιμοποιεί λεωφορείο για τη μεταφορά των ωφελούμενων.
Σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στις αστυνομικές αρχές από τη μητέρα της 17χρονης, οι εργαζόμενοι φέρονται να παρέλειψαν να ελέγξουν το όχημα μετά την ολοκλήρωση των μεταφορών, με αποτέλεσμα η ανήλικη να παραμείνει μέσα χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτή η παρουσία της.
Η μητέρα, όταν διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι, προσέφυγε στην αστυνομία, καταθέτοντας έγκληση σε βάρος των υπευθύνων.
Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.