ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: «Ήταν σαν να έγινε έκρηξη» λέει ένοικος της πολυκατοικίας για τον νεαρό που σκοτώθηκε σε φωταγωγό

Ο άτυχος άντρας φέρεται να έμενε με δύο συγκατοίκους

Θεσσαλονίκη: «Ήταν σαν να έγινε έκρηξη» λέει ένοικος της πολυκατοικίας για τον νεαρό που σκοτώθηκε σε φωταγωγό

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας, γύρω στα 30, που έπεσε από τον τρίτο όροφο σε φωταγωγό πολυκατοικίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 09.15, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής, ο άντρας κατέληξε στον φωταγωγό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

thess_fwtagwgos___2_
thess_fwtagwgos___3_
thess_fwtagwgos___4_

Στην πολυκατοικία της οδού Αργαίου 3 έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο και τρόμαξα. Ήταν σαν να έγινε έκρηξη», ανέφερε ένοικος της πολυκατοικίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο πριν τις 11 στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ο άντρας φέρεται να έμενε με δύο συγκατοίκους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.