ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θεσσαλονίκη: «Καμπάνα» στον 52χρονο σέρφερ επειδή χάθηκε και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Αγνόησε τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και βγήκε με την ιστιοσανίδα του στη θαλάσσια περιοχή του Αγγελοχωρίου

Θεσσαλονίκη: «Καμπάνα» στον 52χρονο σέρφερ επειδή χάθηκε και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

«Καμπάνα» επέβαλαν οι Αρχές στον 52χρονο σέρφερ που βγήκε με την ιστιοσανίδα του στη θαλάσσια περιοχή του Αγγελοχωρίου, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, και χάθηκαν τα ίχνη του, καθώς ο ίδιος αγνόησε τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και προκάλεσε τη μεγάλη κινητοποίησή τους για τον εντοπισμό του.

Για τη διάσωση του 52χρονου σέρφερ στήθηκε μεγάλη επιχείρηση μέσω θάλασσας, στεριάς και αέρα από τις Αρχές της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, στις έρευνες συμμετείχαν: περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, 4 ιδιωτικά σκάφη, περιπολικό όχημα και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τελικά, η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, αφού εντοπίστηκε, καλά στην υγεία του, από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στη στεριά. Ωστόσο, του επιβλήθηκε και πρόστιμο επειδή προκάλεσε τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.