ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Μια φιλόλογος δούλευε στο οίκο ανοχής – Για να ολοκληρώσει ο γιος της το μεταπτυχιακό!

Σοκαρισμένος ο 29χρονος γιος που το έμαθε: «Αν το γνώριζα θα αναζητούσα ο ίδιος δουλειά»

Θεσσαλονίκη: Μια φιλόλογος δούλευε στο οίκο ανοχής – Για να ολοκληρώσει ο γιος της το μεταπτυχιακό!

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποκαλύφθηκε η ιστορία μιας μητέρας που για να βοηθήσει τον γιο της να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του εργαζόταν σε οίκο ανοχής.

Η γυναίκα η οποία είναι φιλόλογος έχασε τη δουλειά της εν μέσω πανδημίας και αναγκάστηκε, όπως τονίζει η ίδια να αναζητήσει εργασία στην υποδοχή ενός οίκου ανοχής. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο σκοπός της ήταν να εξασφαλίσει τα προς το ζην και να καταφέρει να σπουδάσει τον γιο της.

Σύμφωνα με το grtimes.gr η 50 ετών γυναίκα κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κατηγορούμενη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, για την αποτροπή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Συγκατηγορούμενη της ήταν και μία ιερόδουλη, η οποία δεν προσήλθε στο δικαστήριο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το περιστατικό διαδραματίστηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας.

Κατά τον έλεγχος των Αρχών στα καταστήματα που είχαν κατεβάσει τα ρολά τους λόγων των περιοριστικών μέτρων οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δύο γυναίκες μέσα σε ένα πορνείο της δυτικής Θεσσαλονίκης. Το κόκκινο φωτάκι ήταν σβηστό και η πόρτα κλειστή, αλλά στις δύο γυναίκες βεβαιώθηκαν οι παραβάσεις καθώς δεν έπρεπε να βρίσκονται μέσα στο οίκημα και έτσι παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Ο γιος της 50χρονης στην κατάθεση του επεσήμανε πως αν γνώριζε που εργαζόταν η μητέρα του θα αναζητούσε ο ίδιος δουλειά, ως γκαρσόνι.

«Μου είπε ότι εργάζεται στη γραμματεία μιας υπηρεσίας και όχι στην υπηρεσία ενός οίκου ανοχής. Λόγω της οικονομικής κρίσης, δούλευε έτσι ώστε να με βοηθήσει στις σπουδές μου, στην οδοντιατρική.

Εκείνη την περίοδο ολοκλήρωνα το μεταπτυχιακό μου. Έμαθα ότι η μητέρα μου εργαζόταν σε οίκο ανοχής όταν με πήρε ο δικηγόρος και μου είπε ότι βρίσκεται στο Αυτόφωρο» δήλωσε.

Κατά την απολογία της, η κατηγορούμενη είπε: «Ειδοποιηθήκαμε από την υπεύθυνη να πάμε να πάρουμε τα πράγματα μας γιατί οι οίκοι ήταν κλειστοί, λόγω κορωνοϊού. Είδα τον ένστολο από το “ματάκι” και του άνοιξα την πόρτα. Δεν είχαμε να κρύψουμε κάτι… Η αστυνομία είναι για να μας προστατεύει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εισαγγελέας της έδρα πρότεινε την απαλλαγή και των δύο γυναικών οι οποίες τελικά αθωώθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.