ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος 47 ημερών που έπεσε από τα χέρια του πατέρα του

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε

Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος 47 ημερών που έπεσε από τα χέρια του πατέρα του

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με βρέφος 47 ημερών, το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το grtimes.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου βρέφους, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 24χρονου πατέρα με καταγωγή από την Βουλγαρία.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (4/3) διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης άρρεν βρέφος όπου και λίγο μετά κατέληξε.

Κατά την κλινική εξέταση του βρέφους εντοπίστηκε οίδημα με εκχύμωση στο αριστερό άνω βλέφαρο, εκχύμωση στο αριστερό ζυγωματικό και κρανιακή διόγκωση δεξιά-βρεγματοινιακά.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε η ασφάλεια Θεσσσαλονίκης, το βρέφος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 1:20 το μεσημέρι του Σαββάτου από τους Αμπελόκηπους στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έπειτα από τηλεφώνημα του 24χρονου Βούλγαρου πατέρα του.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, ανέφερε ότι ήταν στο σπίτι του με την Ελληνίδα σύζυγό και το βρέφος. Το αγοράκι άρχισε να νιώθει δυσφορία και παρουσίασε δύσπνοια. Τότε, ο πατέρας κάλεσε το ΕΚΑΒ και το βρέφος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι αστυνομικοί κάλεσαν για κατάθεση τον πατέρα, όπου στη συνέχεια «τα άλλαξε» και υποστήριξε ότι μέσα στο υπνοδωμάτιο και ενώ κρατούσε στην αγκαλιά του το 47 ημερών βρέφος γλίστρησε από τα χέρια του και έπεσε στην άκρη του κρεβατιού, χτυπώντας αρχικά με το κεφάλι στο σιδερένιο κάγκελο του κρεβατιού και στη συνέχεια στο δάπεδο.

Όπως είπε σήκωσε το βρέφος διαπίστωσε ότι παρουσίασε δύσπνοια και στη συνέχεια επιχείρησε ο ίδιος να προσφέρει πρώτες βοήθειες αποκρύπτοντας τι ακριβώς έχει συμβεί στη γυναίκα του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.