ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Πορείες και συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά – Πώς κινούνται τα λεωφορεία

Στις έντεκα μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου

Θεσσαλονίκη: Πορείες και συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά – Πώς κινούνται τα λεωφορεία

Τρεις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη για την Εργατική Πρωτομαγιά. Στις δέκα και μισή, συγκέντρωση έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο θα πραγματοποιήσουν το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ.

Σε αυτήν θα συμμετέχει και το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Στις έντεκα μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου. Στις δέκα θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα άτομα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Θα ακολουθήσουν πορείες στο κέντρο της πόλης.

Με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν τα αστικά λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σήμερα Δευτέρα, 1η Μαΐου 2023, συνεπεία της συμμετοχής των εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ενημερώνει με του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.