ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Στο κενό βρέθηκαν δύο 19χρονοι που περπατούσαν ανέμελοι μετά από… υποχώρηση του οδοστρώματος

Απεγκλωβίστηκαν από περαστικούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ένα αγόρι και μια κοπέλα

Θεσσαλονίκη: Στο κενό βρέθηκαν δύο 19χρονοι που περπατούσαν ανέμελοι μετά από… υποχώρηση του οδοστρώματος

Έχασαν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους δύο παιδιά 19 ετών, τα οποία περπατούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα του Σαββάτου… και βρέθηκαν ξαφνικά στο κενό!

Ένα κορίτσι και ένα αγόρι περπατούσαν στην περιοχή του Μπιτ Παζάρ και συγκεκριμένα επί της οδού Τοσίτσα όταν ξαφνικά το οδόστρωμα υποχώρησε με τα δυο άτομα να βρίσκονται στο κενό. Συνέπεια ήταν να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε εφημερεύον νοσοκομείο από μονάδα του ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο περιστατικό έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αν και οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από περαστικούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς για τις πρώτες βοήθειες. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.