ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο η 62χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Η γυναίκα παρέμεινε για περισσότερες από πέντε ώρες στον 7ο όροφο της οικοδομής στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο η 62χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε η 62χρονη που το βράδυ της Κυριακής απειλούσε να πηδήξει στο κενό από τον έβδομο όροφο οικοδομής στην περιοχή Ντεπώ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο διαπραγματευτής κατάφερε να πείσει τη γυναίκα να κάνει μερικά βήματα πίσω και οι αστυνομικοί κατάφεραν να την κατεβάσουν με ασφάλεια από την οικοδομή, η γυναίκα με εισαγγελική εντολή οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην περιοχή της Σταυρούπολης, αρχικά για ψυχιατρική εκτίμηση, ενώ οι γιατροί που την εξέτασαν αποφάσισαν την παραμονή της.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα παρέμεινε για περισσότερες από πέντε ώρες στον 7ο όροφο της οικοδομής στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην οδό Γαβριηλίδη από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, διαπραγματευτής συνεργάτης της ΕΛ.ΑΣ. και ψυχολόγος, ενώ σε ετοιμότητα ήταν από τις 5 το απόγευμα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που χρειάστηκε να τοποθετήσει ειδικό στρώμα, για λόγους ασφαλείας.

Περίπου στις 22.30, μετά από τις επίμονες προσπάθειες του ειδικού διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας η γυναίκα πείστηκε να συνεργαστεί και οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστή στο ψυχιατρείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν καλά σωματικά και είχε επικοινωνία με τις Αρχές που βρίσκονταν επί τόπου.

Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας ακούστηκε να προτείνει στη γυναίκα «να έρθω να σε πιάσω από το χέρι για να κατέβουμε μαζί» και να της λέει «θέλω να σε βοηθήσω». Σε μια ακόμη προσπάθεια να πείσει τη γυναίκα να μη κάνει βουτιά θανάτου και να απομακρυνθεί από την άκρη του μπαλονιού, ο διαπραγματευτής της είπε «όσο είσαι μαζί μου δεν θα σε πειράξει κανείς».

Σημειώνεται ότι η 62χρονη λίγο πριν αποφασίσει να συνεργαστεί με τις Αρχές, είχε επικοινωνία με τις δύο κόρες της. Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστος ο λόγος που αποφάσισε να ανέβει στον έβδομο όροφο της οικοδομής και να απειλήσει πως θα πέσει στο κενό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.