
Σύγκρουση οκτώ οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τις 10:00, στο ρεύμα προς ανατολικά, κοντά στην περιοχή της Πυλαίας, υπό συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο ενήλικες και τρεις ανήλικοι. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους δύο ενήλικες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και τους δύο από τους τρεις ανήλικους στο «Ιπποκράτειο». Όλοι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Λόγω του τροχαίου, έχει προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στον Περιφερειακό, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη και η έξοδος των εκδρομέων προς Χαλκιδική.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.