ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θλίψη στην Πέλλα: Νεκρός 49χρονος άνδρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις συνθήκες του δυστυχήματος  

Θλίψη στην Πέλλα: Νεκρός 49χρονος άνδρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 49χρονος άνδρας στην Πέλλα όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ που οδηγούσε ο ίδιος.

Τον άτυχο άνδρα, κάτοικο του χωριού Σωτήρας, απεγκλώβισε ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα έσπευσαν στην κοινότητα Σωτήρας στην Πέλλα για έναν άνθρωπο που είχε καταπλακωθεί από τρακτέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον ανέσυραν, δυστυχώς, χωρίς τις αισθήσεις του και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.