ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θύμιος Μπουγάς: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο»

Ο άνδρας από τον Πύργο που βίωσε ακραίο μπούλινγκ στην περιοχή του μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για όσα πέρασε

Θύμιος Μπουγάς: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο»

Για τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή του μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο Θύμιος Μπουγάς που βρέθηκε έπειτα από αρκετές ημέρες που αγνοούνταν στον Πύργο.

Σε σύνδεση με την εκπομπή, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και θέλουν να τον βοηθήσουν. H Αγγελική Νικολούλη τον ρώτησε «εάν συναντήσεις εκεί στον Πύργο, αυτά τα παιδιά που σου φέρθηκαν με τον τρόπο που είδαμε, άγριο τρόπο, τι θα ήθελες να τους πεις μετά από αυτή την περιπέτεια; Είναι νέα παιδιά, κάποια ζητούν συγγνώμη κάποια άλλα όχι. Τι θα έλεγες»;

Ο Θύμιος Μπουγάς απάντησε: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο».

«Εντάξει παιδί μου, δεν είναι όλοι ίδιοι. Κάποιοι ζητούν συγγνώμη κάποιοι επιμένουν σ’ ένα παιχνίδι άγριο που το θεωρούν ότι είναι διασκεδαστικό. Εσύ πάντως αν θα τους δεις στο δρόμο τι θα πεις;», ρώτησε ξανά η Αγγελική Νικολούλη. «Τίποτα δεν θα πω, τι να τους πω», απάντησε εκείνος.

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, μίλησε για τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια του Θύμιου και για την άμεση κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου. Του βρήκαν σπίτι να μένει με χαμηλό ενοίκιο, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του, του έβγαλαν αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ.

Εγκρίθηκε ένα σημαντικό κονδύλι από το δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει από επιτροπές για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται, σύμφωνα με το anikoloyli.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, το επιστημονικό φόρουμ «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος», με υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, έχει συγκεντρώσει γιατρούς, νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιώτες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τον Θύμιο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να αποκατασταθούν η υγεία και η εικόνα του, που υπέστησαν σοβαρή ζημιά μετά από το ατύχημα που είχε. Πολλοί από αυτούς είχαν επικοινωνήσει και με την εκπομπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.