ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θύμιος Μπουγάς: «Είμαι αισιόδοξος – Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια»

«Έχω το δικό μου σπίτι εδώ στο Πέραμα και έχω κάνει και πολλούς φίλους» είπε

Θύμιος Μπουγάς: «Είμαι αισιόδοξος – Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια»

Ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος υπέστη άγριο bullying στον Πύργο, μένει πλέον, στο Πέραμα και προσπαθεί να ξεκινήσει τη ζωή του από την αρχή.

«Τα πέντε πρώτα χρόνια μετά το ατύχημα που έπαιρνα το επίδομα ήταν καλά. Στον Πύργο ήταν δύσκολο να βρω δουλειά. Λόγω της εμφάνισής μου, ο κόσμος που με έβλεπε έλεγε ότι έχω κάποια ίωση. Αλλά δεν υπήρχε λόγος να το βάλω κάτω» τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο Mega.

«Είχα βοήθεια όταν ήρθα στην Αθήνα. Μου αρέσει η δουλειά μου, έχει τα καλά και τα κακά της» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Ο Θεόδωρος Τσακίρης, προϊστάμενος του Θύμιου Μπουγά, μίλησε για τη συνεργασία που έχει με τον ίδιο: «Έχω εκπαιδεύσει πάρα πολλούς. Ο Θύμιος για μένα είναι ο καλύτερος. Είναι έξυπνος και φιλότιμος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη ζωή του σήμερα λέει ο Θύμιος: «Έχω το δικό μου σπίτι εδώ στο Πέραμα και έχω κάνει και πολλούς φίλους. Κάθε Σάββατο πάω σε ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά, είναι ροκάδικο. Είμαι ροκάς. Περιμένουμε να γίνει η μελέτη για να με βάλουν στο πρώτο χειρουργείο. Είμαι αισιόδοξος, αν δεν ήμουν δεν θα προχωρούσα. Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι πάνω απ’ όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.