ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τήνος: Συντετριμμένη η μητέρα του 3χρονου που πνίγηκε από σταφύλι – «Το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω»

Οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για τον σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν

Τήνος: Συντετριμμένη η μητέρα του 3χρονου που πνίγηκε από σταφύλι – «Το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω»

«Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, εμένα το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω», είπε η μητέρα του 3χρονου αγοριού που δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιδί της καθώς πνίγηκε ενώ έτρωγε ένα σταφύλι.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, στην Τήνο, όταν το μικρό αγοράκι ενώ έτρωγε ένα σταφύλι στην κατοικία της οικογένειας κατέρρευσε μπροστά τα μάτια της νταντάς που το πρόσεχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ρώγες από σταφύλι είχαν σφηνωθεί στο λαιμό του παιδιού με αποτέλεσμα να χάσει σφυγμό.

«Δεν ήμουν σπίτι. Ήταν το παιδί με την κοπέλα που το πρόσεχε και μόλις έφυγα μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο να πάω στο Κέντρο Υγείας», είπε η μητέρα του 3χρονου παιδιού.

Η νταντά ειδοποίησε τον πατέρα του τρίχρονου, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην επιχείρηση που διατηρεί με ποδήλατα.

«Ο άντρας μου, το μαγαζί του είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι και του το κατέβασε η κοπέλα εκεί και μετά πήγε στην αστυνομία, όλα έγιναν σωστά και γρήγορα, πήγαμε στο Κέντρο Υγείας. Δεν ξέρω τώρα τι να σας πω».

Τα δραματικά αυτά λεπτά και με το παιδί να έχει χάσει σφυγμό. Ο πατέρας σε κατάσταση αμόκ το μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται μια ανάσα από το σπίτι. Ζητά βοήθεια από τους αστυνομικούς οι οποίοι πέφτουν πάνω στο παιδί και με μαλάξεις αρχίζουν να βγάζουν από το στόμα του παιδιού ρώγες από σταφύλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιπολικό μεταφέρει στη συνέχεια το παιδί στο Κέντρο Υγείας του νησιού, εκεί όπου παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.