ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Το γλέντι της Τσικνοπέμπτης μετέτρεψε τα Λαδάδικα σε… σκουπιδότοπο (φωτο)

Μπουκάλια, πιάτα και σακούλες πεταμένα παντού

Το γλέντι της Τσικνοπέμπτης μετέτρεψε τα Λαδάδικα σε… σκουπιδότοπο (φωτο)

Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκαν τα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά το γλέντι της Τσικνοπέμπτη που στήθηκε στους δρόμους.

Κεντρικά σημεία όπως η πλατεία Μοριχόβου, η Αιγύπτου και η Κατούνη, εκεί όπου είχε στηθεί ένα μεγάλο γλέντι από χθες το μεσημέρι και στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες κάτοικοι, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, γέμισαν με μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, χαρτιά και σακούλες.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr σε σχετικό ρεπορτάζ του, όσο αραίωνε η κοσμοσυρροή, τόσο πιο «καταστροφική» φαινόταν η εικόνα με το πλήθος σκουπιδιών που συγκεντρώθηκε στους πεζόδρομους και στην πλατεία.

Σημειώνεται ότι από το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης μέχρι και τα ξημερώματα, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα γλέντια που στήθηκαν στα Λαδάδικα, με ψησταριές, ποτά, μουσική στη διαπασών και χορό.

Το βράδυ οι παρέες νέων και οι φοιτητές έδωσαν δυναμικό παρών, πολλοί ντυμένοι αποκριάτικα, με τα καταστήματα εστίασης να έχουν πλημμυρίσει από κόσμο και μεγάλες ουρές να σχηματίζονται έξω από αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.