
Μια περίεργη όσο και αλλόκοτη εκδήλωση συνέβη σε εκκλησία στη Βρετανία καθώς μια ομάδα όπως αποκαλούνται ΛΟΑΤΚΙ πραγματοποίησε ένα «χορευτικό» ουσιαστικά περιπαικτικό απέναντι στον Χριστιανισμό.
Όλα αυτά την ώρα που στην Βρετανία τα τζαμιά πληθαίνουν όπως και ο μουσουλμανικός πληθυσμός.
English churches have been hijacked by LGBTQ+ sodomite boomers, this is why young people don’t attend anymore. Resulting in churches not being used and sold off to foreign Muslim immigrants who convert them into Mosques. pic.twitter.com/9WQR5TqZ8i
— Callum27 🇬🇧 (@Callum_XXVII) July 25, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.