ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τουρίστρια έμεινε έκπληκτη με το χάος στα ελληνικά πλοία – «Περίμενα πλήθος κόσμου, αλλά δεν είχα ιδέα»

Ξεκίνησε μια εκδρομή γενεθλίων αλλά τίποτα δεν την είχε προετοιμάσει για τόσο κόσμο

Τουρίστρια έμεινε έκπληκτη με το χάος στα ελληνικά πλοία – «Περίμενα πλήθος κόσμου, αλλά δεν είχα ιδέα»

Τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά πλοία αναδεικνύει μια Καναδή influencer με σειρά βίντεο που δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο TikTok.

H τουρίστρια εξέδωσε μια προειδοποιητική ανακοίνωση, αφού βίωσε ένα απροσδόκητο χάος κατά την πρώτη της επίσκεψη στα ελληνικά νησιά.

Η Audrey, με καταγωγή από τον Καναδά, ξεκίνησε μια εκδρομή γενεθλίων με την αδελφή της τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, αυτό που την έπιασε απροετοίμαστη ήταν οι ακτοπλοϊκές διαδρομές μεταξύ των νησιών, οι οποίες αποδείχθηκαν πολύ πιο ταραχώδεις από ό,τι περίμενε.

Η 26χρονη influencer χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί την εμπειρία της, δημοσιεύοντας πλάνα από εκατοντάδες ταξιδιώτες, φορτωμένους με αποσκευές, να στριμώχνονται στα πλοία καθ’ οδόν για τον επόμενο νησιωτικό προορισμό τους.

«Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά, να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό», προειδοποίησε η Audrey τους ακολούθους της.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει πλέον viral στο TikTok, οι σκηνές απεικονίζουν πλήθος ανθρώπων να στριμώχνονται, περιμένοντας με ανυπομονησία το πέρασμα για τον επόμενο σταθμό τους.

Η Audrey αποκάλυψε ότι κατέγραψε αυτές τις στιγμές κατά τη διάρκεια τριών ακτοπλοϊκών διαδρομών μεταξύ Πάρου, Σαντορίνης και Νάξου. «Περίμενα πλήθος κόσμου, αλλά δεν είχα ιδέα ότι θα ήταν τόσο πολυσύχναστο. Έμεινα πραγματικά έκπληκτη!», εξέφρασε η ίδια.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω τη χωρητικότητα που μπορεί να χωρέσει ένα πλοίο και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο αποτελεσματικά οι υπάλληλοι του πλοίου διαχειρίστηκαν τον όγκο των ανθρώπων. Είναι πραγματικά μια γρήγορη διαδικασία επιβίβασης και αποβίβασης, αν και χαοτική!» πρόσθεσε.

Παρά το ξέφρενο ταξίδι, η Audrey παραμένει ενθουσιασμένη για την επιστροφή της στην Ελλάδα για μια ακόμη ευρωπαϊκή απόδραση. Το σύντομο βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 προβολές και έχει λάβει περισσότερα από 50.000 likes, με πολλά άτομα να μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες.

«Μόλις επιβιβαστείς, χρειάζεσαι περίπου μια ώρα για να συνέλθεις από το χάος», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ένας ερωτώμενος προσέφερε μια αντίθετη οπτική, δηλώνοντας: «Πήγα πέρυσι και στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου άσχημα. Μόλις μπείτε, αφήνετε τις βαλίτσες σας σε ένα σημείο και πηγαίνετε στη θέση σας. Πολύ εύκολο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.