Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Τραγικό δυστύχημα στο Ωραιόκαστρο: 80χρονος σκοτώθηκε μετά από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου του σε κολώνα

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του μοιραίου συμβάντος

Τραγικό δυστύχημα στο Ωραιόκαστρο: 80χρονος σκοτώθηκε μετά από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου του σε κολώνα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (01/06) στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, με έναν 80χρονο να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο έγινε στις 22:00 στη Συμμαχική Οδό, στο ρεύμα προς Ωραιόκαστρο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο 80χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, με τις αρμόδιες Αρχές να διερευνούν τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.