Τραγωδία στα Τζουμέρκα: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του 21χρονου Ερμή που έχασε τη ζωή του

Οι γονείς του Ερμή στη μνήμη του 21χρονου, διοργανώνουν αγώνα δρόμου αύριο, Σάββατο

Τραγωδία στα Τζουμέρκα: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του 21χρονου Ερμή που έχασε τη ζωή του

Για το μοιραίο ατύχημα του γιου τους, του 21χρονου Ερμή που ξεψύχησε στα Τζουμέρκα τον Ιανουαρίου του 2022 όταν έπεσε από γκρεμό, μίλησαν οι γονείς του. Όπως τόνισε η μητέρα του «μετά από πτώση από 1.000 μέτρα ζούσε και αιμορραγούσε».

Ο Ερμής άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του πατέρα του και επί πέντε ώρες περίμενε βοήθεια από εναέρια μέσα τα οποία δεν κατάφεραν να φτάσουν.

Οι γονείς του Ερμή στη μνήμη του 21χρονου, όπως είπαν την Παρασκευή (9/9) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, διοργανώνουν αγώνα δρόμου πέντε ωρών αύριο, Σάββατο ο οποίος θα ξεκινήσει από τα Ιωάννινα και θα τερματιστεί στο χωριό Άγναντα όπου ο νεαρός έζησε τα τελευταία του 10 χρόνια.

«Θα υπάρξουν δρομείς που θα το κάνουν σε λιγότερο από πέντε ώρες για να δείξουν ότι εμείς με τα πόδια τρέχοντας θα έρθουμε σε λιγότερο από πέντε ώρες» είπε η μητέρα του.

«Η πτώση του ήταν 1.000 μέτρα και μετά από 1.000 μέτρα ζούσε και αιμορραγούσε. Δεν είχε το παραμικρό κάταγμα, αναγνώρισε τον πατέρα του και μαζί αγκαλιά έφυγε για την αγκαλιά τη μεγάλη» ανέφερε η μητέρα του φανερά συγκινημένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο νεαρός πρωταθλητής είχε πάει για ορειβατικό σκι με τον πατέρα του αλλά εγκλωβίστηκε όταν έπεσε από γκρεμό. Από τότε οι γονείς του δίνουν το δικό τους αγώνα ώστε να μην χαθεί καμία άλλη ανθρώπινη ζωή πάνω στα βουνά. Διοργανώνουν συνεχώς δράσεις ενώ στο σημείο που ο Θεοφάνης Ερμής άφησε την τελευταία του πνοή έχουν τοποθετήσει έναν σταυρό ο οποίος φωτίζει το βράδυ υπενθυμίζοντας σε όλους τον άδικο χαμό του 21χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.