ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγωδία στα Χανιά: 60χρονος πέθανε ξαφνικά από ανακοπή ενώ τον είχαν σταματήσει για έλεγχο!

Την στιγμή που πλησίαζε το μπλόκο

Τραγωδία στα Χανιά: 60χρονος πέθανε ξαφνικά από ανακοπή ενώ τον είχαν σταματήσει για έλεγχο!

Ένας οδηγός στα Χανιά υπέστη ξαφνικά ανακοπή την ώρα που αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους για παραβάσεις σε οχήματα στον ΒΟΑΚ!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου κοντά στις Βρύσες Αποκορώνου, όπου αστυνομικοί σταματούσαν διερχόμενους οδηγούς στο πλαίσιο γενικών ελέγχων για παραβάσεις.

Κάποια στιγμή έκαναν νεύμα και σε έναν οδηγό, ο οποίος μόλις πλησίασε στο μπλόκο έχασε τις αισθήσεις του έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 60χρονο, κάνοντας ΚΑΡΠΑ, δυστυχώς όμως ο άτυχος οδηγός δεν τα κατάφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη σορό του στο Νοσοκομείο Χανίων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.