ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στη Κρήτη: 80χρονος Βρετανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στα Χανιά

Αντιμετωπίζε σοβαρά προβλήματα υγείας

Τραγωδία στη Κρήτη: 80χρονος Βρετανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στα Χανιά
Νέα τραγωδία σε ξενοδοχείο της Κρήτης όταν τουρίστας ήρθε στο αγαπημένο του νησί για να απολαύσει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές και εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μεσημέρι της Παρασκευής υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο Κάτω Δαράτσο (ελάχιστα χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά) εντόπισαν νεκρό έναν Βρετανό πελάτη τους ηλικίας 80 ετών.

Ο άτυχος 80χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, και ο θάνατος του ήταν αιφνίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σορός του 80χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου θα διενεργηθεί η απαραίτητη νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του Βρετανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.