Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 26χρονος τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό σε παραλία

Βρισκόταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 26χρονος τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό σε παραλία

Από κεραυνό έχασε τη ζωή του σήμερα στη Ρόδο, ένας 26χρονος Βρετανός τουρίστας, που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Αγάθης.

Ο νεαρός τουρίστας βρίσκονταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε και παρά τις εκκλήσεις των υπολοίπων τουριστών να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια άλλων λουομένων ο 26χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στη στεριά όπου οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό συνέχισαν τη μάχη των διασωστών του ΕΚΑΒ για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, αξιωματικοί του οποίου θα διενεργήσουν σχετική έρευνα για το τραγικό αυτό περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.