
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/8) στη Λακωνία, με έναν 48χρονο οδηγό φορτηγού να χάνει τη ζωή του και τον 34χρονο συνεπιβάτη του να τραυματίζεται.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 03:00, στο 51,9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην περιοχή του Κλαδά, όταν το φορτηγό με ρυμουλκούμενο, υπό συνθήκες που παραμένουν άγνωστες, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενη πλαγιά.
Από την εκτροπή ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός, ενώ ο συνεπιβάτης τραυματίστηκε και έλαβε τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.
Το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης έχει αναλάβει την προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.