ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρίκαλα: Βρέφος νοσηλεύθηκε δύο ημέρες στο νοσοκομείο αφού έβαλε στο στόμα τοξικό φυτό

Στο μωρό χορηγήθηκε άνθρακας

Τρίκαλα: Βρέφος νοσηλεύθηκε δύο ημέρες στο νοσοκομείο αφού έβαλε στο στόμα τοξικό φυτό

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Τρίκαλα όπου ένα βρέφος νοσηλεύθηκε για δύο ημέρες στο Νοσοκομείο της πόλης.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, το μωρό έκοψε ένα φύλλο από φυτό εσωτερικού χώρου βάζοντάς το στο στόμα.

Ως αποτέλεσμα το βρέφος νοσηλεύθηκε δύο ημέρες στο Νοσοκομείο Τρικάλων με 24ωρη παρακολούθηση και χορήγηση άνθρακα μιας και επρόκειτο για το τοξικό φυτό Ζάμια και το οποίο είναι αρκετά συνηθισμένο σε πολλά σπίτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ’ ευχήν με το περιστατικό να αναδεικνύεται από την ίδια τη μητέρα του παιδιού ώστε να γνωρίσουν και άλλοι γονείς για την επικινδυνότητά του και να αποφύγουν να το βάλουν στο σπίτι τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.