ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τριτοκοσμικές εικόνες σε σχολείο της Σύρου: Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από πτώση σοβάδων (φώτο)

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά, με κίνδυνο της ζωής των μαθητών και των εκπαιδευτικών

Τριτοκοσμικές εικόνες σε σχολείο της Σύρου: Στο νοσοκομείο μαθητής μετά από πτώση σοβάδων (φώτο)

Στο νοσοκομείο κατέληξε την περασμένη Παρασκευή (10/11) ένας μαθητής από σχολείο της Σύρου, καθώς τραυματίστηκε μετά από πτώση σοβάδων.

Οι εικόνες που «έρχονται» στο «φως», αδιαμφισβήτητα, παραπέμπουν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια κάποιας τριτοκοσμικής χώρας, καθώς τα Λύκεια που βρίσκονται στην περιοχή Λιβάδια του Μάννα βρίσκονται σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, έχουν «σκάσει» τα σίδερα λόγω της σκουριάς και ανά πάσα στιγμή μπορούν να πέσουν κομμάτια σοβά στα κεφάλια μαθητών και καθηγητών.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, χθες μετέβη άνθρωπος του δήμου στο σχολείο και έριχνε με… κοντάρι ό,τι έπεφτε από τους τοίχους.

Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά, με κίνδυνο της ζωής των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Δείτε τις εικόνες ντροπής από το σχολείο – ερείπιο στη Σύρο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.