ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τριτοκοσμικές συνθήκες σε σχολείο ερείπιο της Υπάτης: Πέφτουν οι σοβάδες – Κίνδυνος για μαθητές και καθηγητές (φώτο)

Το λεβητοστάσιο του κτιριακού συγκροτήματος έχει πλημμυρίσει και το καλοριφέρ δεν λειτουργεί

Τριτοκοσμικές συνθήκες σε σχολείο ερείπιο της Υπάτης: Πέφτουν οι σοβάδες – Κίνδυνος για μαθητές και καθηγητές (φώτο)

Τριτοκοσμικές είναι οι συνθήκες που επικρατούν σε σχολείο της Υπάτης στη Λαμία, καθώς σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, το κτήριο είναι ερείπιο και πέφτουν σοβάδες και φυσικά αποτελεί απειλή για την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών.

Στο Γυμνάσιο και Λύκειο της περιοχής διδάσκουν 20 εκπαιδευτικοί και φοιτούν 80 μαθητές και συστεγάζεται με Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το οποίο βρίσκεται σε καθεστώς εγκατάλειψης εδώ και 12 χρόνια.

Όπως καταγγέλλουν οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι καθηγητές έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με κίνδυνο ατυχήματος, καθώς σοβάδες πέφτουν από το υπόστεγο στο προαύλιο του σχολείου.

Το λεβητοστάσιο του κτιριακού συγκροτήματος έχει πλημμυρίσει και το καλοριφέρ δεν λειτουργεί, με το σχολείο να κινδυνεύει να μείνει χωρίς θέρμανση, ενώ ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.