Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Τροχαίο ατύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου: Tρεις τραυματίες μετά από μετωπική σύγκρουση οχημάτων

Ανάμεσα στους τραυματίες κι ένα παιδί

Τροχαίο ατύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου: Tρεις τραυματίες μετά από μετωπική σύγκρουση οχημάτων

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/9), στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα εξ’ αυτών να έχει εκτραπεί σε παρακείμενο χωράφι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη σύγκρουση έχουν τραυματιστεί οι δύο οδηγοί των οχημάτων, καθώς επίσης και ένα ανήλικο παιδί.

Στο σημείο του ατυχήματος έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.