ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο: Διασωληνωμένη 30χρονη – Ακρωτηριάστηκε στο πόδι

Το ατύχημα συνέβη κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες

Τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο: Διασωληνωμένη 30χρονη – Ακρωτηριάστηκε στο πόδι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Πλάκα της Ελούντας όταν δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, το τροχαίο συνέβη κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ η κατάσταση της υγείας των δύο ατόμων που έχουν μεταφερθεί ήδη στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου χαρακτηρίζεται ως βαριά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με νεότερες ασφαλείς πηγές, η 30χρονη γυναίκα βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ φέρεται να έχει ακρωτηριαστεί στο πόδι, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι θεράποντες ιατροί.

Ο άνδρας που επέβαινε μαζί της στο μηχανάκι, ηλικίας περίπου 30-35 ετών, φέρει ανοιχτό κάταγμα στο πόδι και είναι επίσης βαριά τραυματίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και δύο ακόμα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.