ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

True lies: Το Αφγανιστάν στο κέντρο της Αθήνας

Η αποκαλυπτική μαρτυρία που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα του «Χ»

True lies: Το Αφγανιστάν στο κέντρο της Αθήνας

Ένας χρήστης της πλατφόρμας του «Χ» αποκάλυψε την εφιαλτική εμπειρία που έζησε στη Αθήνα η οποία πλέον έχει γεμίσει με παράνομους αλλοδαπούς οι οποίοι μας κάνουν να νιώθουμε σαν ξένοι στην ίδια μας τη χώρα. 

Πιο αναλυτικά γράφει: Η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε ένα οργανωμένο ταξίδι με πούλμαν στο Αφγανιστάν για να δούμε μόνοι μας πώς ήταν το μέρος. Δεν ξεκίνησε καλά όταν το πούλμαν με το οποίο ταξιδεύαμε χάλασε λίγα χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας. Ήμασταν εγκλωβισμένοι σε μια χωματερή του τρίτου κόσμου με δρόμους γεμάτους από θυμωμένους γενειοφόρους τύπους να μας κοιτάζουν κατάματα. Η δε σύζυγος μου ξεχώριζε με το αμάνικο της, καθώς όλες οι άλλες γυναίκες είχαν μπούρκα απ’ την κορφή ως τα νύχια.
Ήμασταν κατατρομαγμένοι και καταλάβαμε ότι είχαμε μπλέξει άσχημα. Ευτυχώς τότε, ο Δημήτρης, ο διοργανωτής, θυμήθηκε
ότι στον Σταθμό Λαρίσης είχε σταθμό του μετρό. Έτσι μπορέσαμε να φτάσουμε με ασφάλεια στο Σύνταγμα και να συνεχίσουμε στο Αεροδρόμιο για την συνέχεια του ταξιδιού μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.