
Ακόμη ένα περιστατικό επικίνδυνης οδήγησης σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, το οποίο λίγο έλειψε να οδηγήσει σε σφοδρό τροχαίο ατύχημα.
Όπως φαίνεται σε βίντεο του zarpanews.gr, ένα γκρι αυτοκίνητο, που κινούνταν προς Ρέθυμνο, μετά τον Άγιο Ραφαήλ, προσπερνάει παράνομα περνώντας τη διπλή διαχωριστική γραμμή του αυτοκινητόδρομου.
Ταυτόχρονα, στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση προς Χανιά κινούνται κανονικά οχήματα, ενώ παραλίγο να συγκρουστεί με ένα φορτηγό. Το φορτηγό πραγματοποίησε την τελευταία στιγμή ελιγμό και έτσι αποφεύχθηκε το τροχαίο.
Τα υπόλοιπα οχήματα φρενάρουν απότομα, για να αποφύγουν τον κίνδυνο σύγκρουσης ή ακόμα και μιας καραμπόλας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.