ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια γιαγιά που βοηθάει στο κρεοπωλείο! Πραγματικά, ότι πιο αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης Ελλάδας, στην Ευρωβουλή!

Βόλος: Ιερέας μετέφερε με Ι.Χ. ασθενή – Δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου!

Οι συγγενείς της ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Βόλος: Ιερέας μετέφερε με Ι.Χ. ασθενή – Δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου!

Ένας ιερέας από την Αθήνα που παραθέριζε στα Καναλάκια Μαγνησίας χρειάστηκε να γίνει… τραυματιοφορέας και να μεταφέρει μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε υποστεί εγκεφαλικό στο νοσοκομείο, μιας και δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, η ηλικιωμένη γυναίκα -πρεσβυτέρα άλλου ιερέας που επίσης παραθέριζε στην περιοχή- υπέστη εγκεφαλικό και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Ωστόσο, οι συγγενείς της ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου για να καλύψει την έκτακτη ανάγκη.

Έτσι ένας άλλος ιερέας έβαλε τη γυναίκα στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος εργαζομένων Κέντρων Υγείας Μαγνησίας  Γιάννης Γάτης μίλησε στον Alpha για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας σε Ζαγορά και Βελεστίνο, με τις ακάλυπτες βάρδιες, δύο δηλαδή από τις περιοχές που οι κάτοικοι κάνουν όταν χρειάζεται και τους… μεταφορείς, καθώς δεν υπάρχουν οδηγοί ασθενοφόρων.

Σύμφωνα με τον κ.Γάτη, «το οργανόγραμμα των Κέντρων Υγείας της Μαγνησίας, προέβλεπε έξι οργανικές θέσεις για πληρώματα ασθενοφόρων. Στη Ζαγορά αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις, άρα λείπουν τρεις οργανικες θέσειςπληρωμάτων. Έτσι είναι προφανές ότι κάποιες βάρδιες θα είναι κενές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αισθανόμαστε εμείς οι εργαζόμενοι στην επαρχία, πολίτες τρίτης κατηγορίας. Ακούμε ότι η Κυβέρνηση προσλαμβάνει συνοριοφύλακες, προσλαμβάνει αστυνομία για τα πανεπιστήμια. Έλεος! Δεν μπορεί να προσλάβει πληρώματα ασθενοφόρων και ζούμε αυτές τις τριτοκοσμικές καταστάσεις να μεταφέρονται συνάνθρωποί μας σε καρότσες;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.