ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλος: Πέθανε ο 47χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία

Ο 47χρονος από τη Γεωργία εργαζόταν στην κατασκευή θερμοκηπίου

Βόλος: Πέθανε ο 47χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία

Απεβίωσε στις 15:00 το μεσημέρι ενώ ήταν διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Βόλου, ο 47χρονος από τη Γεωργία.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε κατασκευή θερμοκηπίου στον Βόλο και ακούμπησε σωλήνα σε καλώδια

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 47χρονος στον Βόλο, το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 15:00. Ο άτυχος άνδρας έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που κατασκεύαζε ένα θερμοκήπιο, μεταξύ των οδών Αϊδινίου και Κροκίου.

Ο σωλήνας που κρατούσε ο 47χρονος Γεωργιανός ήρθε σε επαφή με καλώδιο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με σοβαρότατα εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του. Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στις 9:30.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ο 47χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr η τεχνική εταιρία στην οποία εργαζόταν ανέλαβε τις διαδικασίες, γιατί ο άτυχος 47χρονος δεν είχε συγγενείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.