ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Ποδηλάτης συγκρούστηκε με… νυχτερίδα και κατέληξε στο νοσοκομείο

Απευθύνθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά τον έστειλαν για αντιλυσσικό ορό στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Λάρισας

Βόλος: Ποδηλάτης συγκρούστηκε με… νυχτερίδα και κατέληξε στο νοσοκομείο

Περιπετειώδης αποδείχθηκε η βόλτα με το ποδήλατο για έναν κάτοικο του Βόλου, όταν συγκρούστηκε με μία νυχτερίδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, το «ατύχημα» σημειώθηκε χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια βόλτας του νεαρού στον λόφο της Γορίτσας.

Αμέσως ο νεαρός μετέβη στο νοσοκομείο του Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όμως οι γιατροί του συνέστησαν να πάει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας για αντιλυσσικό ορό.

Έτσι, με τη συνοδεία της μητέρας του, έφτασε στο νοσοκομείο της γειτονικής πόλης, που ο γιατρός τους ενημέρωσε ότι το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν πλύση με μπεταντίν, καθώς ο αντιλυσσικός ορός δεν ενδείκνυται για εφήβους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικα, ο νεαρός επέστρεψε στον Βόλο, ανακουφισμένος αλλά ταλαιπωρημένος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.